Massage

Telefon

49 21 40 50


Åbningstider
Mandag             8.00 - 18.00
Tirsdag              8.00 - 18.00
Onsdag             8.00 - 16.00
Torsdag             8.00 - 18.00
Fredag               8.00 - 16.00

Telefonerne er lukket 12-13 (frokost)

Tidsbestilling

Bestilling af tid kan ske online via ovenstående knap eller telefonisk.

Ved akuthenvendelser bestræber vi os på at give dig en tid samme dag.
Det er ikke nødvendigt at få henvisning fra egen læge.


Aflysning/ændring af tid

Skal ske telefonisk senest
dagen før behandling for at undgå gebyr. 


Adresse

Kiropraktisk Klinik I/S

Helsingør Sundhedscenter

Murergade 5M, 1.sal

3000 Helsingør

Om Massage

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor musklen bliver gennemarbejdet fra dens udspring til dens tilhæftning. Denne grundige bearbejdning af musklen medfører øget blodcirkulation og herved frigives affaldsstoffer, som har ophobet sig i muskulaturen. Dette giver større bevægelighed i muskler og led. 


Dybdemassage

Hensigten med dybdemassage er at nå ind til de dybere liggende muskler i kroppen. Det kræver god og rolig følsomhed at arbejde med mennesket på denne måde. Dybdemassagen kan rette op på skævheder og ubalance i skelettet, samtidig med at der kan blive frigjort dybereliggende følelser, som har været årsag til spændingerne.


Sportsmassage

Idrætsskade er en type af skader, der forekommer oftest ved ensidig og statisk muskelarbejde og i tilfælde, hvor personen udsætter sine strukturer (muskler, sener, bindevæv og knogler) for større belastning end de rent fysisk er i stand til, eller ved gentagne gange at udsætte sin krop for  belastning tæt på deres fysiske grænse.

Sportsmassage er en hurtigere, pulserende form for massage, hvor der gås i dybden og ofte gives passive stræk alt efter strukturens behov og skade. 


Zoneterapi  

Under vores fødder findes et helt kort, som afspejler vores organer i kroppen. Det var oldtidens Ægyptere der fandt frem til at man kunne påvirke fødderne ved tryk på de pågældende zoner. Zonerne svarer til organerne i kroppen, som bliver stimuleret via små tryk. Det påvirker nervesystemet, som udsender impulser til de specifikke organer i kroppen, der bliver arbejdet på.

Zoneterapien har en god effekt på immunforsvaret - hedeture (overgangsalderen) – fordøjelsesproblemer – forskellige betændelsestilstande i kroppen såsom mellemørebetændelse, bihulebetændelse osv.